Noorderdwarsvaart 3, Drachten  •  T 0512 520 779 of mail

In het spotlicht...

DANSPAAR MARIEKE & RYANNE

 

´Rock ´n Roll music, if you like it, if you feel it, you can´t help but move to it. That´s what happens to me, I can´t help it.' (Elvis Presley)

 

Dat is wat er ook gebeurde met ons, 2 zussen uit Wolvega en Jubbega.

 

Het is ons min of meer met de paplepel ingegoten, de muziek van de jaren 50/60.

We zijn dan ook al een aantal x met onze ouders naar een Rock ´n Roll festival geweest in Franeker, waar alles samenkomt: de muziek, kleding, dans. Marieke liep er rond in een petticoat en daar zagen we al meerdere keren de Rock ´n Roll dans voorbij komen. Wij dachten toen: "Hé, dat kunnen wij ook!" dus zijn we mee gaan doen door het ´af te kijken´ bij de rest en toen ontstond het idee om een danscursus te volgen.

Tot onze verbazing was deze bij ons in de buurt te volgen, dus daar was de start van een lidmaatschap bij SwingInn Drachten!

 

We zijn nu bezig met onze 2e cursus van 13 lessen en we hebben er veel plezier in. Zoals met zoveel dansstijlen denk je dat het niet zo moeilijk is als je er naar kijkt, maar om het zelf te doen is toch een ander verhaal. De lessen worden op een ontspannen en positieve manier gegeven, waardoor het erg leuk is om deze te volgen als onervaren dansers. De sfeer in de dansschool is persoonlijk en gemoedelijk.

 

Elke les leren we weer een nieuw pasje en herhalen we de rest, we raken er steeds meer gedreven in om alle pasjes goed uit te voeren. Rock ´n Roll is een intensieve dansstijl, maar het geeft veel plezier en vreugde en we komen er altijd vol energie weer vandaan.

Dus wij zeggen, Let´s SwingInn!

 

Marieke & Ryanne

SWINGINN Dance & Events
Noorderdwarsvaart 3
9203 CA Drachten
T
0512 520 779
M 0654 307 819
info@swinginn-drachten.nl
Kvk nummer: 01051840

Locatie Sneek:
Wijkcentrum De Spil
Molenkrite 169, Sneek

LEUK IDEE: DANS-CADEAUBON
Geef eens een dans-cadeaubon aan iemand die het verdient of waar je van houdt!

© 2024 SwingInn Drachten - FDO gediplomeerd - Al ruim 40 jaar uw vertrouwde dansschool - Mail - Volg ons op FacebookDisclaimer + Privacy*0818

*0818

a